Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Mera Tazzen

Av zelda - 17 oktober 2008 17:46


Veterinären har ringt.

Provsvaren har kommit. Lite höga levervärden men det beror troligtvis på att han varit utan mat när han var borta i 3 veckor, alltså inget anmärkningsvärt.

Njurvärdena var bra.

Men han hade onödigt låg nivå av vita blodkroppar vilket kan tyda på infektion i kroppen el. så kan det vara något som jag tror hon kallade Fiv och Felv, det var åtminstonde förkortningar på några kattsjukdomar där man åxå får låg nivå av vita blodkroppar. Så nu ska proverna skickas till Uppsala.

Summan blev åtminstonde att han kan äta Metacam. Det ska han göra nu i en månad sen ska vi höras av på telefon för att utvärdera hur han svarat på medicineringen.

Hon hade ju tittat på röntgenbilderna åxå tillsammans med annan veterinär och bedömningen av höften blev inte bättre, den är "taggig" och ful men ligger i höftskålen.

Sprickan i bäckenbenet är helt utläkt så det kan inte vara den som gör ont. Däremot så kan man ju inte vara hundra på att det är höften som smärtar men det är ju det troligaste.

Hoppas, hoppas, hoppas att han blir smärtfri av Metacamen!

Om han blir bättre så fattade jag henne att han måste gå på det resten av livet!? Brukar man göra så? jag menar att jag trodde inte att man åt sååå länge.

 
ANNONS
 
Annica

Annica

17 oktober 2008 19:08

Håller tummarna att han blir smärtfri!!!! Jamen säger Vet att han ska äta det livet ut så är det väl så! Finns ju hundar som äter smärtstillande livet ut! Ge Tazzen en stor krya på sej kram från oss=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

19 oktober 2008 20:43

mm förstår att du har det "lite" rörigt! Vi kan höras på tele nån dag i stället

kramen från oss i smebacken

http://leonland.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se