Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

...och ett inlägg till

Av zelda - 2 juni 2009 16:54


Förmiddagen bestod av ett riktigt skitväder och vem kunde ana att eftermiddagen skulle bli solig och härlig? Det blev den!

Louise kom på super-idén att vi skulle gå ner och känna på vattnet hur varmt det var och det slutade med att jag hoppade i våt-dräkt och flytväst och Louise "badvänliga" kläder. Vi bor ju så underbart så vi har ca. 150 m. till sjön så det är bara att studsa över vägen så är vi framme=)


Stackars Louise fick det lite kallt i vattnet men för mig var det helt okej i våtdräkten, jag hade ALDRIG doppat mig utan! För kallt än, brrrr...

Zelda blev helt galen när vi kom till sjön och sprang till en början som en vilding.

Ha, ha..hon måste tyckt det var störthärligt att få bada, det var som om hon sprang runt och skrek: Jippie! äntligen badsäsong!!

Sen simmade jag och hon tillsammans en del och så fick hon dra in mig två gånger. Louise var duktig och fotograferade.

Efter det filmade jag när Zelda hämtade in Louise. Jag hatar att höra mig själv inspelad och kan aldrig hålla käften när jag filmar, suck!

Videokameran är inte av toppenkvaliten heller men jag lade ut det ändå så ni kan se=)
Nu är Zelda trött och sover gott=)
Vänta matte! Jag har vatten i öronen!Hänger du kvar matte?


 
ANNONS
 
Carina T

Carina T

2 juni 2009 21:59

De är så kul att se dessa landseer när de ser vatten som de älskar! Det tycker jag är lycka ;)
Kul att få dig i våtdräkt också ;) Undrar när man skulle göra premiär utan dom????

Kramisar!

http://ozzyeddie.se

 
Stella med matte Lotta

Stella med matte Lotta

2 juni 2009 22:26

Tack för titten hos oss, nu hittade vi ju hit :-)
Roligt att se fler badglada hundar!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Stella

Stella

2 juni 2009 22:32

Absolut, vi gör detsamma ;-)

http://www.blondinstella.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

3 juni 2009 05:42

Va snygga du och Zelda är när ni matchar varann i flyvästarna=) usch stackars Louise utan våtdräkt...brrrr....tycker det var kul att höra din röst jag=)
Kram=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Therese & Atlas

3 juni 2009 07:53

Hej! Vad roligt att få se en filmsnutt från badet, hon är ju jättebra Zelda. Hon vänder så fint innan och inte som Atlas gör ibland och nästan dränker en innan man fåt tag i honom ;)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se