Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 21 december 2009

Zelda är otrolig...

Av zelda - 21 december 2009 14:03


  


Så här såg Zelda ut på fm, med strumpa och drän.

Nu ser hon inte ut så för hon har plockat bort dränet! Jag åkte ner till Torsby förut för att lägga schema och Jörgen glömde bort att dra t-shirt på Zelda när han gick ut en sväng. När Louise kollade så var dränet borta    Med dränet reste ett stygn och när jag kom hem och kollade såret så hängde en sårskorpa lös med ett till stygn i så nu hoppas jag verkligen att "frökenkanintelåtablisåret" håller ihop tills hon är läkt. Verkar som man inte kan släppa blicken fr. denna busa en enda sekund för då hittar hon på nåt   

Imorron skall vi ta juvertumörsstygnen så då får ju veterinären titta på "krångelsåret".

Nu ligger hon så här och är mycket nöjd med sig själv:


  


 
ANNONS
 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

21 december 2009 20:21

Typiskt att de ska pilla på såren, men det kliar väl.. Hoppas det håller ihop ändå och att det läker fint.
Atlas sänder en stor, blöt krya på dig puss!

http://www.atlas.blogg.se

 
Annica

Annica

22 december 2009 03:42

Men ååå så typiskt Zelda!
Men om man tittar på första bilden ser det ut som hon tänker..."vänta ni bara tills jag blir själv så ska jag plocka bort det här"=)))
Hoppas det läker fort nu ändå så hon slipper tshirt och strumpa!
Kram=)

http://leonland.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se