Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

My Dog-helg

Av zelda - 11 januari 2010 12:39


Sent igår kväll kom jag hem från helgen i Göteborg.

Mycket trött och nöjd, var det skönt att komma hem till familjen.

På fredag hann vi aldrig in på mässan då den stängde kl.17.00 och vi kom ner till Gtb. ca. 16.30 så det var ju ingen idé att ens gå dit.

Istället bjöd Lina mig på en Thai-restaurang och vi åt supergott, smask   


Min gamla klasskamrat och vän som åxå är Linas kompis bor i Göteborg så vi bestämde att efter maten försöka få tag i honom och eventuellt träffas. Lina ringer honom och då står han precis på andra sidan gatan!

Det blev ett par    inne på ölhallen 7:an och en riktigt trevlig pratstund tillsammans med Jack och hans kompis.


Lördagmorron kl. 9.00 stod vi inne på mässan i montern Lina hade samhyrt med ett par goa tjejer från Göteborg som tillsammans har företaget: Hundteamet.




På lördag när vi var färdiga med mässan var både Lina och jag totalt utslitna.

Vi åt middag hemma i lägenheten, som är Linas systers, sen blev det inte mycket mer den kvällen för oss. Vi ramlade tidigt i säng och jag sov som en stock till nästa morron.


Söndag stod vi åter på mässan utvilade och glada och delade ut reklam/lydnads-bruks lathund och sålde Linas bok: hundtränaren.


Har du inte köpt boken än så passa på nu då du får fjol-årets ex. på köpet!


Trevligaste händelsen på söndag var att jag helt otippat stötte ihop med Christel och Pelle Petrini! Det var riktigt kul att få en pratstund!=)


När jag kom hem vid ca. 23.30 blev mina väskor nästan anfallna av  Zelda och Gandalf, båda var lika nyfikna på vad jag köpt på mässan=)



Till Zelda köpte jag ett ekorrhus som aktiveringsleksak, meningen är att hon skall plocka ur ekorrarna ur hålen. Vi testade direkt och så lade vi i en massa smågodis i den och så skulle Zelda få testa att dra ur ekorrar för att komma åt godiset... ja, ja  det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, hon pressade bara ner huvet bland ekorrarna och slafsade och slaskade till godiset var borta:) ekorrarna bydde hon sig inte ett dyft om. Det där får vi nog träna på=)


Så här ser söta ekorrarna ut=)



Köpte ett back on track-benskydd eftersom Zelda ömmar på höger framben. Ska nu testa om det kan hjälpa.

Och så blev det ju en del tuggbart till Zeldisen med hem åxå, äckliga svansar, senor och annat läbbigt, men Zelda är jätte-nöjd=)



 
 
ankifl

ankifl

11 januari 2010 14:36

Tack för ett gott skratt med ekorrarna. Så hade med största säkerhet nog min hund också gått tillväga.

Trevlig aktiveringsleksak. Kan man köpa den på nätet?

Mvh
Anki.

http://www.ankifl.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

11 januari 2010 18:39

PUSTAR UT gör jag...Älsa pälsan är nästan sitt "vanliga" jag, sååå skönt!! Undrar om det var kylan som ställde till det? Att hon spännt sej? Hon har nyss fått både mej o Kenneth att nästan få hjärtinfarkt..hon smällde upp labbarna framför våra ögon och ska försöka stjäla Sigges mat på bänken=)))) inte ett pip hon sa=)))
Sååå skönt!!!
Ja du verkar ha haft kul i Göteborg=) trodde jag skulle få se mer bilder!!!! Hahaha såå typiskt Zelda...några ekorrar i vägen hindrar väl inte henne när det vankas godis;)
Kram=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
Christel och Herman

Christel och Herman

11 januari 2010 19:32

Javisst var det super kul att träffas bara så där helt ovetande om varandra på My Dog. Tur att Du kom fram och frågade om jag var Christel med Herman, annars hade Du väl bara gett mig kortet och jag bara tagit det och sedan var det inget mer med det. Synd bara att våra kompisar satt och höll två platser åt oss medans vi kikade runt lite, (man kände sig lite stressad) och Du jobbade, annars skulle det ha varit roligt om vi hade kunnat satt oss ner och fikat i hop och pratat mer. Det vore ju så roligt med en träff, vi som har landseer. Många har man ju pratat med över nätet, en del har man träffat, men det var ju evigheter sedan.

Skrattade gott åt ekorraktiviteten Du köpte, ha ha ha. Klart att Zelda roffade åt sig det som var intressantast.

Boken verkar superbra.

Kram/ Christel och Pelle med Herman, Melwin, Beast och Molly

http://www.petrini.be

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

11 januari 2010 19:44

Hej! Ni verkar ha haft en skojjig helg i Götet, kul med mässa! Roligt också att stöta ihop med "kändisar" och surra lite.
Förstår att Zelda blev nöjd med allt gott du hade med dig hem =) Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Torsten

Torsten

12 januari 2010 08:38

Hihihi...det är bra Zelda, GODIS är väl själva aktiveringen, elller???
Verkar ha varit en trevlig helg....men det är ju alltid skönt att komma hem igen!
Kramar

http://prinstorsten.blogg.se

 
Rosangela o Bill

Rosangela o Bill

12 januari 2010 22:02

Hej! Tack för hälsningen i vovvarnas hemsida och tack för pratstunden på My Dog. Max och Nelson hälsar till söta Zelda. Såg att din kompis samhyrde med Hundteamet. Där har vi gått med Nelson på kurs (hos Mariana).

http://www.leosarna.se

 
Stella och Doris matte Lotta

Stella och Doris matte Lotta

14 januari 2010 18:56

Tror att det var de trevliga tjejerna jag handlade av i fredags, köpte aktiveringsleksakertill bra pris!

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards