Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

Nytt täcke till Zelda + lite träning

Av zelda - 17 januari 2010 17:59


Förra veckan satt jag och kollade Back-on-tracks hemsida på deras produkter.

Zelda har ju ett vintertäcke från dem.

De fanns My Dog-mässan i Gtb. och demonstrerade och sålde sina produkter. Jag köpte ju ett benskydd till Zelda då.

Iallafall så skulle jag vilja ha regntäcket åxå som de visade mig på mässan men som är så nytt att det inte finns på deras sida, så jag ringde dem och det slutade med att jag köpte ett täcke.

Men det blev inte ett regn-täcke utan ett nät-täcke som Zelda kan ha inomhus i många timmar. Bästa effekt av Back-on-track produkterna får man om de används minst 8 timmar om dygnet och så länge har hon ju inte ett ute-täcke på sig.

Dagen efter jag beställde nät-täcket låg det i postlådan. Snacka om att vara snabba! Jag blev så himla glad!=)

Nu får hon sova med täcke och benskydd på sig varje natt och så får vi se om det bidrar till att hon mår ännu bättre. Jag tycker ju att hon blivit otroligt mycket piggare bara de sista veckorna men jag ser fortfarande små tendenser till stelhet då hon sätter sig och lägger sig, det är det jag vill få bort och kanske det hjälper med täcket=) Masserar gör jag ju åxå och så ska vi jag köpa glucosamin igen. När sista burken hon åt tog slut var jag lite lat och någon ny burk har ej inhandlats men det ska göras snart.

När jag får råd ska jag åxå beställa Back-on-tracks hundmadrass och regntäcke.

Tyvärr är det ganska dyra produkter så jag får ta det lite då och då.


All form av träning med Zelda har ju legat lite i mal-påse denna vinter då vi fått fokusera på sjukdomar.

Men förra veckan blev Louise lite sugen på att använda klickern och har tränat några olika onödiga men roliga trix. En dag handlade det om att Zelda fick lära sig att stänga skafferidörren med en tass. Det var inte så svårt för Zelda men det blev klo-revor på dörren så det får hon inte träna längre:) Hon får ändra strategi där, så att Zelda stänger med nosen istället.

Vi har åxå använt klickern för att få Zelda att fatta att plocka ur ekorrarna i "aktivitetsleksaken" jag köpte på My Dog och det börjar ta hyffsad form nu:)



 
 
Annica

Annica

18 januari 2010 04:05

MEN åååå jag började skriva nyss å så poff försvann det innan jag var färdig=( jag provar igen då!
Godmorgon!
Antar att du INTE är uppe och dricker kaffe som jag är med ett energiknippe som tycker att vi sovit färdigt för andra gången denna natt...suck...DU kanske vill låna henne?!;)
Nämen får inte Zelda fortsätta med skafferi tricket?=) Nej det är väl bättre att lära henne med nosen kanske=) om den dörren inte ska se ut som våran altandörr=)
Ska bli kul att se om jag får mina saker jag beställt från Back on Track idag=)
Kram=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

18 januari 2010 07:02

Vad bra med ett tynnre täcke att ha inomhus för henne, jag har tänkt mycket också på det där att de aldrig har på sig täcket speciellt länge. Atlas har ju bara täcket på sig på promenaderna. Jag är väldigt tveksam till om Atlas skulle kunna ha ett nättäcke på sig på natten. Jag tror inte han skulle kunna lägga sig med det på....han bara är sån ;) Skulle väl sluta med att han stod och sov hela natten :)
Hoppas nu att täcket fungerar! Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Torsten

Torsten

18 januari 2010 08:01

Det kan man kalla sevice när det dimper ner i brevlådan da'n därpå! Hoppas nu att det hjälper, så 'lilla' Zelda får må ännu bättre! Kul att hon är piggare iallafall!
Ha en bra dag!

http://prinstorsten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards