Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Promenad med Jill & hennes hundar

Av zelda - 21 januari 2010 15:31


Idag kom Jill, Riki och Zelda hit. Alltså Jill har ju åxå en vovve som heter Zelda:)

Lite problem för vår Zelda blev det till att börja med promenaden då Jill ropade på sin Zelda, vår Zelda vände sig om gång på gång och tittade frågande på Jill, vad vill du egentligen när du ropar på mig?=) men efter en stund slutade hon med det och fattade väl att Jill inte ville henne nå´t.


De förtsa tio minuterna fick Zelda gå i koppel för att bli varm och sen släppte jag henne lös så hon fick busa lite med Riki.

Promenaden gick inte på plogade vägar utan vi pulsade i snö och jeeesus så andfådd jag blev! Det kändes i låren att jag åkt slalom igår och flåset ligger minsann inte på topp efter en slapp vinter:/


Efter promenaden gick vi in och fikade och pratade länge och väl.

Jättetrevligt! alltid kul att prata hundar=) 
ANNONS
 
Jill

Jill

21 januari 2010 16:55

Tjusiga bilder =)


detta får vi göra fler ggr... =)

http://www.riki-zelda-bulldogs.se

 
Annica

Annica

21 januari 2010 18:34

Ja ni verkar haft kul både hundar och människor=) ja visst är det jobbigt att pulsa!!! =)
Kram!

http://leonland.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se