Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Zelda & ekorrhuset

Av zelda - 24 januari 2010 21:07


Fortfarande förstår inte Zelda helt vad som ska göras med ekorrhuset.

Hon skulle helst av allt bara bära iväg med det och mysa som med hennes andra mjukisar, inte använda det som en aktiveringsleksak att plocka ekorrar ur.

Men om jag sitter med henne så förstår hon ganska bra att om hon gör nå´t med huset får hon godis=)

Zelda testade även ifall att "stänga" skafferidörren kunde ge godis, det var ju det Louise tränade på henne för ett litet tag sen och det låg kvar i minnesbanken=)


Hmmm, undrar vad matte vill att jag ska göra?


Såhär kanske?


Men så här då matte?


Men då provar jag bita en ekorre då...


Får jag godis om jag petar på dörren?


Näha, då testar jag bita en ekorre igen...


Oj! ser man på, nu kommer godisen:)Då provar jag en ekorre till då...


Nämen se så glad matte blev! hon till och med klappar händerna!


... och det gav minsann utdelning=)     


     

 
ANNONS
 
Jill

Jill

25 januari 2010 00:33

vilken duktig tös =)
Till slut så hajar hon allt detta.... :D

http://www.riki-zelda-bulldogs.se

 
Annica

Annica

25 januari 2010 05:47

Men käre värld vilka härliga bilder!!!! Hon ser såå bestämd ut, helst när hon har hela ekorrhuset i munnen, oj vad jag skrattade, och när hon petar på skafferidörren, såå härlig hon är Zelda=)
Kram!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lotta i hundaffären

25 januari 2010 20:31

Vilken fin bildserie. Zelda är go så jag svimmar.
/Lotta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se