Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Bilder från dagens promenad

Av zelda - 25 januari 2010 18:00

Jag håller ju på och bygger upp kondis och muskler på Zelda och mig efter månaden i vila. Puh, det känns riktigt rejält att man inget gjort:(

Försöker att öka sakta så att det inte blir bakslag med hälta och stelhet för Zelda.

Idag gick vi i 45 minuter där drygt hälften av promenaden gick i snö, suck och stön om man ändå hade bättre flås...

Tog en fotopaus mitt på snöiga järdet så jag fick hämta andan lite=)


Vad kan man hitta här under?


     

Blä!


Jeeesus, vad i like snö!!!!     


 
ANNONS
 
Monica

Monica

25 januari 2010 18:29

Tack för kommentaren! Ja, jag tror mycket är vunnet på ömsesidigt förtroende, mellan människa och hund! :)

Ha det gott!

Ps. Vår hund älskar också snö!!

http://mrundqvist.bloggplatsen.se

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

25 januari 2010 18:49

Åh vilka härliga bilder på Zelda i snön!!! Vad duktiga ni är som kämpar på med kondisen =) Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Annica

Annica

26 januari 2010 10:27

hihihi jaa hon verkar också vara en riktig snö lover Zelda=) härliga bilder!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

26 januari 2010 12:24

Om man säger så här..
Jag höll mig bara på nedtrampad eller plogad snö på min pommis med Doris i morse. Och jag var helt slut efter 3½ km!! Här finns det en hel del att jobba med ;-)
Men annars så beter sig Zelda och Doris precis likadant hihi

Ha en bra dag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se