Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

Världens bästa vinterdag!

Av zelda - 28 januari 2010 19:09


Imorse när jag åkte hem från jobbet såg jag att det skulle bli en alldeles speciellt vacker vinterdag idag!

Bråttom hem och fixade hästarna, snabbt in och få i mig mera morronkaffe (krävs några koppar innan min hjärna funkar) och kolla facebook och sen hände inget mer... slapptagen tog mig och jag blev bara sittande:(

Men som tur var så var Lina inloggad och jag skyndade att boka in mig på en prommis med henne, hoppade i varma kläder, slängde mig och Zelda i bilen och körde ner till Lina i Torsby.

Vilken underbar prommis det blev! två timmar i sol, glittrande snö och bara några minusgrader.

Vi stannade till utanför min kompis Linda, med mastifferna Balder och Caesar och pratade en liten stund :)


Lina, Pejla och Zelda


Linda, Lina, Zelda och så en Pejla på språng långt bort i bild:)     


På eftermiddagen hade Louise lust att fotografera så hon stoppade hundgodis i fickorna och tog med sig leksaker och Zelda ut, sen tränade de.

Zelda fick hoppa runt och leta efter leksaken Louise slängt iväg och sen avlämna till Louise i utbyte mot godis=)

Det blev massor av coola foton och några lägger jag in här.

Konstigt nog är inte Zelda helt utslagen ikväll, hon borde vara det efter all aktivitet idag. Kanske tyder på att konditionen är på väg tebax?

        

 
ANNONS
 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

28 januari 2010 20:01

Det är verkligen härligt med en såndär riktig vinterdag, lagomt kallt och sol :)
Det är väldigt lätt att bli sittandes när man är ledig om man inte har planerat in nåt, speciellt då man sätter sig vid datorn en stund...då kan man lätt bli lite lat ;)
Ha det gott! Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Tessan

Tessan

28 januari 2010 23:40

Hej hopp!
Av nyfikenhet så tittade jag in här....såg att ni varit inne hos Bella och smilla ( team lagotto) Blir så glad när fler och fler börjar använda sig av "poitiv inlärning" på sina hundar! Min bästa kompis är IMMI instruktör och jag har varit med på så många kurser och ser vilket härligt resultat detta ger...samarbetsviljan blir ju helt annorlunda med en hund som belönas "rätt".
ha det gott och lycka till med hundägandet!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Annica

Annica

29 januari 2010 14:39

Vilken härlig dag ni haft=) och bilderna på Zelda är så härliga att se..pigg och glad=)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

29 januari 2010 22:16

Mäh!!! ÄR det därför jag mår illa...DÅ ska jag sluta dricka ur vattenskålarna=))))..men jag gillar hallisarna jag får;)Mm joo då jag visste nog vad det skulle bli av Sigge..han var ju INTE klok som "barn"..hade damp upphöjt i tre..klättrade i gardiner, klättrade på oss, var ELAK=) rev ner allt i fönstren...när jag var sjuk i lunginflammation...och hade inte sovit på gud vet hur länge pga hosta...och den "lille" djävulen drev mej till vansinne av att rensa i bokhyllan..klättra till toppen av gardinerna..mm..mm..när jag försökte sova sittande i soffan och det inte gick pga han...sååå var jag sååå elak att jag startade dammsugarn...enda sättet att få han att gå till ett annat rum=)))) jaaaaa jag var dum jag vet men jag höll på att hamna på Säter på riktigt;) dessutom hade vi knutit fast ljusstakarna med snöre och dubbelhäftande tejp i fönstren=))) hahaha..vilket dårhus=)

http://leonland.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se