Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 4 februari 2010

Tredje träningstillfället.

Av zelda - 4 februari 2010 16:04


Bah!  Jag har jobbat 31 timmar på raken! Men nu är jag hemma och har ledigt hela helgen=)

Stackars Zelda som nästan aldrig behöver vara ensam hemma många timmar i sträck har varit lämnad ensam två dagar på raken. Tur att barnen slutate relativt tidigt igår så de var hemma vid 14.00 tiden och idag kom jag hem strax efter 15.00 Men dåligt samvete har jag ändå när jag vet att hon ligger ensam hemma.


Idag har jag filmat tredje träningstillfället av att "vinka" Jag testade igen ett par minuter redan samma kväll som jag börjat träna detta moment och jag märkte att nu hade hon fattat.

Då filmade jag inte, men idag tänkte jag att jag vill filma för det är ju så himla bra att man får se sina egna misstag så kan man förhoppningsvis lära sig nå´t=)

Iallafall så är jag ensam hemma så jag fick pallra upp kameran någorlunda på en stol:) Dåligt ljus är det och störning fick vi åxå i form av nyfiken Gandalf

Hihi... inte världens bästa film=)

Sammanlagd träningstid på detta moment är max 8 min med dagens träningstillfälle så hittils har det gått fort, men nu tror jag att det kommer bli lite svårare och jag ska fundera fram exakt hur jag vill att det färdiga momentet ska se ut så att jag vet vad jag tränar mot.
 
ANNONS
 
Christel och Herman

Christel och Herman

4 februari 2010 18:28

Ja men vad duktig hon är Zelda. Klart att Gandalf ville vara med på ett hörn, ha ha ha. Skall bli spännande och se fortsättningen.
Herregud, har Du jobbat 31 timmar i sträck? Vad var det Du jobbade med nu igen?

Kram Christel och Herman

http://www.petrini.be

 
Annica

Annica

4 februari 2010 19:19

Såå roligt att se..vad fort det går!! Hon är verkligen duktig Zelda=)jag måste erkänna att jag blir sugen på att lära mina nåt nytt också...måste börja med klickern...jaa du vet ju vad Älsa kan med klickern;) klick = hit=)))
Och nääää nu var det nån vecka sen Sigge slogs...men nu går det mot ljusare tider så det står väl inte på förrns nästa vända..suck...

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

4 februari 2010 20:49

Hon har verkligen lärt sig fort, vad kul att hon gör såna framsteg. Super duktig tjej!
hihi, du är ju också duktig förstås för det krävs ju en duktig förare som kan lära ut på bra sätt ;) Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Carina T

Carina T

4 februari 2010 22:15

Vad kul det är att se framstegen. Var också kul att se när hon lyfta upp tassen lite och inte fick någon belöning, hon såg lite snopen ut ;)
Hon är super duktig!

Kramisar!

http://ozzyeddie.se

 
Susansnusan

Susansnusan

4 februari 2010 23:57

Zelda du e så duktig sååååå:-)))
Kram på er!!

http://www.susansnusan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se