Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

Ridhusträning & nya selen

Av zelda - 5 februari 2010 16:15


Idag har jag och Lina varit till ridhuset och tränat.

Jättekul att träna men ojsan så skitiga alla leksaker, apporter och hundar blev:)

Jag och Zelda tränade lite fritt följ, lite kontakt och apport:)

Och så lekte vi en del. Något som jag märkte med Zelda idag är att när hon "vann" kampen och sprang iväg med leksaken kommer tillbaka och bjuder upp till lek igen! Det är ett stort framsteg som jag är mycket glad över! Förut när hon "vunnit" har hon sett leksaken som en trofé, sprungit iväg och behållit leksaken och inte kommit till mig med annat än för godis.


Innan träningen åkte jag och Zelda inom Ray och hämtade selen som han sytt upp åt henne så nu har hon en riktig, kanonbra dragsele och vi kan försiktigt börja bygga muskler=) Det är en äkta wp-dragsele som håller att dra en bil med, men det tror jag inte Zelda ska behöva göra=)Och vem är alltid mest sugen på godis?=)


Nya fina selen:)  
 
ANNONS
 
Annica

Annica

5 februari 2010 16:57

Mm ridhus är bra men det blir "lite" skitigt=)
Jaha har du fått selen nu,snygg den såg ut=) en otroligt dum fråga från en okunnig..den nyps inte då när den går under armhålorna?? Sen blev jag full i skratt..jag ser en herr nyfiken i bakgrunden=))

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Lina

Lina

5 februari 2010 22:48

Min sköööna mössa är verkligen apful på bild :)
Tack för idag!
Kram

http://hundtranaren.bloggplatsen.se/2009/11/08/216

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

6 februari 2010 09:51

Kanon att kunna träna inomhus när det är så mycket snö, men jag förstår att det blir lite lortigt :)
Selen såg jättefin ut!! Kram och trevlig helg!

http://www.atlas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se