Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 6 februari 2010

Fjärde "vinka"-träningspasset

Av zelda - 6 februari 2010 12:17


Har fortfarande inte funderat ut hur det färdiga momentet ska se ut men idag tränade jag på att få höjd på höger tassen så jag belönade bara de lyften som jag tyckte var riktigt höga.

Verkar som de största framstegen sker MELLAN träningarna, inte under träning.

Antagligen behöver det "sjunka" in och nästa gång vi tränar så tar hon i ännu lite mer=)


Riktigt intressant att kolla filmerna efteråt och inse vilken skitadålig timing jag har på klicket! Visste jag inte förrän när jag kollat...

Finner massor av felaktigheter av mig när jag kollar men man kan väl säga att det är tur att jag har en så "förlåtande" hund som fattar ändå:)

Det är åxå vääääldigt lätt att sitta för länge och träna när det går bra men idag fick jag ett bra avslut, telefonen ringde=)


Inte kul att se sig själv på film, förra gången jag filmade kom jag på att jag fortfarande gick omkring i toppluva inomhus:) denna gången har jag inte ens fixat till mig i håret utan bara snott ihop det i en slarvig tofs, såååå vacker så;)


Tidigare idag var vi ut och testade nya selen. Tog några bilder men innan jag hann lägga in dem på datorn så dog batteriet på mobilen, nu ligger den på laddning och bilderna lägger jag in sen när den är klar.


 
ANNONS
 
Annica

Annica

6 februari 2010 15:14

Fan vad bra ni är=))) vilken skillnad...och vad högt hon kan lyfta tassen=) sååå kul att se!! Och jag struntar fullkomligt i hur du ser ut..jag tittar ju på Zelda jag;)
kram=)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Christel och Herman

Christel och Herman

7 februari 2010 13:57

Ja men vad DUKTIG hon är, kanon jobbat. Ja det här med att momenten måste mogna gäller även inom lydnad, vatten osv har jag märkt med Herman. Lite längre uppehåll mellan träning ger också mycket gott resultat, trots att jag ibland är rädd att Herman då har glömt det hela. Rätt tajming är också A och O. Kommer i håg då Herman skulle hämta båten och dra in den på land för fösta gången. Allt det positiva berömmet tajmades i PRECIS rätta ögonblicket och Herman blev varken tveksam då han kom fram till båten eller att ta linan och drog sedan in båten med huller och bång. Han släppte inte linan inte trots att båten gått på land och det tog emot. Har matte bett om linan så skall hon banne mig få den också tänkte Herman och slet så figuranten fick släppa linan, ha ha ha.

Kram Christel och Herman

http://www.petrini.be

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se