Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

Drag-träning

Av zelda - 9 februari 2010 14:16


Det snöar så härligt idag! :)

Behöver ju p.g.a Zeldas Spondylos bygga muskler på henne. Det är svårt att veta hur man ska gå fram så man inte gör så hon får ont men samtidigt att det är uppbyggande. En svår balansgång...

Idag har hon fått dra två vattenfyllda colaflaskor i drygt 5 min.

Egentligen skulle det nog räcka med en flaska men eftersom det är snö så blir det inget motstånd av en flaska så jag hängde på två.

Ska leta reda på kättingar att hänga efter istället.

Vi får jobba på så här några gånger i veckan så kanske lilla bruttan blir musklad till slut :)


  

 
ANNONS
 
Annica

Annica

9 februari 2010 19:10

Men ååå NUUU kan jag tydligen kommentera..mitt internet har inte vart roligt idag..grrr...
Ja du det ÄR svårt att veta vad man törs o inte törs göra med dom..eller HUR man ska göra...inte som jag då som snart virat in Älsa pälsa i bomull=(..jag ska f*n i mej ringa hon sjukgymnasten jag hade till Älsa och ställa lite frågor...jag menar nu när det är SÅ mycket snö så är det ju svårt att vara i skogen som hon sa var bra att vi gjorde och skulle fortsätta med...japp jag ska ringa henne i morrn:)
vi hörs Kram=)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

10 februari 2010 18:59

Hoppas hon kan bygga lite muskler med hjälp av drag. Atlas kan inte dra alls för då bli han jätte halt :( Det är ju hans armbågar som inte klarar det.
Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Christel och Herman

Christel och Herman

10 februari 2010 19:44

Träna muskler fick även Herman göra då hans bog var lite "lös" då han var runt året. Sjukgymnasten visade oss hur Herman skulle dra, huvudet lågt och sakta skritt. Blev ett bra resultat tycker jag. Hoppas det ger Zelda bra med muskler nu. Ja hur mycket tyngd man skall sätta är inte lätt, var lättare då en sjukgymnast talade om hur mycket. Snön gör ju också att det inte blir så mycket motstånd. Hermans problem idag är ju hans s-vinklade framben, inte mycket, men tillräckligt för att inte klara av vissa rörelser, tex snabba stannade och hopp. Därför struntar vi i lydnadsklass två där det är en del sådana moment. Vattenarbete är ju kanon för Herman och för hans framben.

Kram Christel och Herman

http://www.petrini.be

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 16 februari 2010 11:32

Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern. Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:) Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde j...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se