Djurliv på Höglunda

Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

Har blivit kär i vintern!

Av zelda - 16 februari 2010 11:32


Ja, det är faktiskt sant! Jag kan inte komma på ett enda tidigare år som jag njutit så fullkomligt av vintern.

Denna vintern är bara så bra! massa snö, inge dj-la tö och slask:)


Igår efter promenaden när Zelda var riktigt uppvärmd, gjorde jag en wp-runda med henne på ca. 10 min. Hon är duktig att dra.

Ca. 100 m. gick vi i djup-snö resten av på plogad väg. Vill inte köra för hårt, är fortfarande väldigt rädd att gå för fort fram men är noga med att varje gång hon dragit, stretcha och massera ordentligt.

Tyvärr är jag lite slarvig med stretching efter vanliga promenader men ska försöka bättra mig. Masserar gör däremot flera gånger i veckan.


Är det inte enklare om vi går på vägen matte?  

Idag tog vi oss en skogspromenad. Hade tur så någon snäll själ kört med fyrhjuling där jag trodde vi skulle få plumsa i djupsnö så det blev inte så jobbigt som jag trott=)

Slängde iväg en pinne som Zelda fick köra upplet på så att hon skulle få lite tankeverksamhet åxå.Hmmm, var kan pinnen vara?


Här är den matte!


Jamen, kommer du nå´n gång eller?


           


 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

16 februari 2010 12:32

Härligt med fler som är kära i vintern....det är jag o matte också! Det ska vara riktig vinter när det är vinter, eller hur?!!
Ha en bra dag!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Annica

Annica

16 februari 2010 19:34

Kär i vintern=) jaa det ska väl vara du till det;) jo jag gillar den också till en viss del...men jag vill ha SOOOOL ska det vara så himla svårt?? Varenda dag sol och -5=) men helst vill jag ha vår!!! Och den ska komma fort...inget plask och lera, typ torka upp över natten:)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

17 februari 2010 00:20

Härliga kort

http://rockylokeelvizlizzie.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

17 februari 2010 08:46

De gör du helt rätt i :-)

http://rockylokeelvizlizzie.bloggplatsen.se

 
Carina T

Carina T

17 februari 2010 14:09

Nä riktigt kär i den blir jag nog aldrig men jag gillar den trots allt ;)

Kramisar!

http://ozzyeddie.se

 
Christel och Herman

Christel och Herman

17 februari 2010 14:38

Så Du är "kär" i vintern. Nja, det är inget för mig, brr. Kallt och jobbigt då man inte kan gå normalt överallt, ha ha ha. Nä våren är min årstid. Vad fin hon är Zelda på den bilden längre ner i inläggen där hon står med täcket från sidan och tittar ut. Vad bra hon gjorde High five, duktig flicka.

Kram Christel och Herman

http://www.petrini.be

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

18 februari 2010 08:00

Jag är långt i från kär i vintern, men denna har ju varit väldigt bra med tanke på att vi inte haft nå töväder alls. Dock har vintern varit aldelens för lång om du frågar mej, om drygt en vecka är det mars och här ska snön vräka ner i flera dagar.
Det räcker liksom nu, det är inte så kul längre även om soliga vinerdagar är jätte härligt :)
Fina bilder!!! Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

19 februari 2010 08:27

Jag avskyr vintern - men den har hållit på så länge och varit så grym så nu har jag blivit tillvand.
Det där vita är bara ivägen!!!

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
custom essay

custom essay

9 december 2011 09:42

In my opinion almost each dog likes the snow really very much!

http://custom-essay-writing-service.org/custom-ess

 
essays online

essays online

2 augusti 2012 17:24

intressant plats, har jag funnit en hel del av nödvändig information

http://essaysonline.biz/

 
custom paper

custom paper

12 juli 2016 17:55

Your dog is so awesome! I like it! it seems to me that you dog loves so much! He is ready to go everywhere with his master.

http://paper-writing.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av zelda - 20 februari 2010 12:41

Har suttit och plitat på en ny blogg men kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den gamla eller ha den nya. Så nu gör jag så här att jag länkar ut den nya, använder den ett tag och så får ni gärna lämna synpunkter på vilken blogg ni tycker bäst...

Av zelda - 15 februari 2010 14:12

Satte mig ner förut med Zelda för att kolla "vinka"-träningen igen. Beteendet satt kvar och hon plockade fram det direkt. Jag fick ett tips från min vän Lena Steffner Starrin, att jag kunde göra ett High five, då jag inte var säker på vad vad ...

Av zelda - 12 februari 2010 16:28

Har räknat ut idag att Zelda gått in i höglöp:) Det krävdes ingen större intelligens för att förstå detta då Zelda varit vääääldigt kär idag i ridhuset:) Jag & Zelda, Lina & Pejla och Jill & Riki har varit och tränat tillsammans. Ca. 25 minu...

Av zelda - 11 februari 2010 14:33

.... har det bara blivit promenader för oss. Inte haft tid med nå´t träna. Igår hade vi världens finaste vinterväder så jag passade på att ta några foton på vackraste damen när vi var ute=) Idag åkte vi ner till Torsby och gick promenad til...

Av zelda - 9 februari 2010 14:16


Det snöar så härligt idag! :) Behöver ju p.g.a. Zeldas Spondylos bygga muskler på henne. Det är svårt att veta hur man ska gå fram så man inte gör så hon får ont men samtidigt att det är uppbyggande. En svår balansgång... Idag har hon fått dra...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Mina hundvänner:

Hundbloggar/sidor jag tycker om:

Andra sidor jag gillar:

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Djurliv på Höglunda med Blogkeen
Följ Djurliv på Höglunda med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se